Školski list

List učenika i djelatnika OŠ “Kiseljak” – NAŠA KRILA

Početkom lipnja 2011. godine iz tiska je izašao 38. broj školskog lista NAŠA KRILA. List je tiskan u boji na 36 stranica u nakladi od 1000 primjeraka. Ustaljena rubrika ŽIVOT I RAD U ŠKOLI – PEROM I KAMEROM, zauzima najviše prostora, kao vjeran pratilac školskih zbivanja tijekom godine. Tu je i ĐAČKA UMJETNIČKA RADIONICA, s likovnim i literarnim radovima učenika. Izdvajamo još rubrike UČENICI – PUTOPISCI, MOJ HOBI, EKOLOŠKE TEME, UČENICI – USPJEŠNI SPORTAŠI, S DRUGE STRANE UČITELJSKOG STOLA …

PRVI BROJ LISTA NAŠA KRILA

Prvi broj lista tiskan je na šapirografu, povodom Dana škole, 21. svibnja 1976. godine i otada je kontinuirano, jedanput ili dva puta godišnje, izlazio sve do rata.

Na Devetoj republičkoj smotri đačkih listova, u Zvorniku 1989. godine, 23. broj “Naših krila” proglašen je najboljim đačkim listom u Bosni i Hercegovini.

Ponovno je pokrenut 2003. godine, otkada je postao glasilo učenika i djelatnika OŠ “Kiseljak”. U rubrici Pisma uredništvu učenici, roditelji, ljudi od pera, prijatelji škole te ugledne osobe iz društvenog i javnog života iz broja u broj izražavaju pohvale učenicima i djelatnicima čijom zaslugom ovakav jedan projekt godinama opstaje, potičući ih uvijek na – dalek let!