Održan kviz općeg znanja u našoj školi

U četvrtak 7. prosinca održan je kviz općeg znanja u školskoj dvorani. Kviz je organizirala i osmislila Sekcija novinarstva i medijske kulture uz pomoć nastavnika Ivan Mravak i tehničku podršku nastavnika Marka Barišića. Kviz je bio namijenjen svim učenicima od VI. do IX. razreda, tako da je sudjelovalo 13 odjela, koje su činile ekipe po pet igrača.
Pitanja na kvizu su bila iz svih školskih predmeta, a tražilo se i opće znanje i ekipna suradnja kako bi se došlo do odgovora. U finalni teći krug ušlo je pet ekipa s najvećim brojem bodova, gdje ih čekao i najteži set pitanja kao i zanimljive mozgalice, premetaljke i asocijacije iz raznih područja.
Premda su ekipe bodovno bile vrlo blizu i borba je bila neizvjesna pobjeda je pripala sjajnoj ekipi „Capcarap“ iz VIII. 3 odjela, odnosno učenicima Tamari Stanić, Ani Kvesić, Evi Lukić, Davidu Kneževiću i Dorijanu Ivičeviću. Drugo mjesto zauzeli su „Big Bang“ iz IX. 1, a treće „Big Brain’s“ iz VI.1 odjela. Najbolje tri ekipe su prigodno nagrađene.
Čestitamo učenicima na pokazanom znanju!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)