SIGURNO U PROMETU 2020

Rujan je mjesec u kojem počinje nova školska godina, a to za znači i veći broj sudionika u PROMETU. Ti novi sudionici u prometu su školarci koji idu prema školi ili iz škole kući. Neki od njih, kao što su prvašići tek uče prometnu kulturu i prometna pravila, a svi znamo kako su djeca zaigrana, ponekad neoprezna i nesvjesna opasnosti koje promet nosi!

S ciljem da se upozori i senzibilizira javnost, a pogotovo vozači na dodani oprez i poštivanje prometnih propisa u četvrtak, 24. rujna organizirana je akcija „SIGURNO U PROMETU“. U akciji su sudjelovali učenici šestih razreda naše škole, PU grada Kiseljaka te AMK Mineral Kiseljak Kreševo.

Školsku patrolu, koju su činili učenici Filip Dilber, Tatjana Bujak, Franko Bilić i Petra Barešić, predvodio je nastavnik Anton Terzić, AMK Mineral Kiseljak Kreševo predstavljao je g. Pero Drmač, a članovi PU grada Kiseljaka bili su g. Amel Nuhić i g. Oliver Trogrlić. Učenici su pažljivo upijali temeljna znanja o prometnim pravilima od policajaca koji su upozoravali vozače na dodatni oprez da bi djeca bila sigurna u prometu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)