Karneval 2020

U utorak 25. veljače održana je tradicionalna karnevalska svečanost, a ulogu domaćina Karnevala imali su učenici i djelatnici naše škole. Osim učenika razredne i predmetne nastave OŠ „Kiseljak“ Karneval su uveličali i učenici i djelatnici SSŠ „Fojnica“ u Kiseljaku, SŠ „Ivan Goran Kovačić“, Kiseljak, OŠ „Lepenica“, „Kiseljačke mažoretkinje“, te djeca i djelatnici Centra „Duga“.

Vesela povorka maškara, svih odjela je u 11 sati krenula ispred naše škole, a u 11 i 30 sati na Trgu kneza Radoje započeo je zabavni program. Šareno mnoštvo pod maskama zabavljali su kralj i kraljica Karnevala te neizostavni luda, a raspjevali i rasplesali su ih ansambl i zbor učenika naše škole pod vodstvom nastavnice Nikoline Pavlović te mali folkloraši koje je pripremila učiteljica Anita Avram.

Središnji dio karnevalske svečanosti je bio izbor najljepše maskiranog odjela, a prigodnu nagradu pobjednicima „Killer klaunima“, iz odjela VI.1 nastavnice Marije Tomičić, uručio je načelnik općine Kiseljak Mladen Mišurić-Ramljak. Nakon toga maškare su od načelnika preuzele ključeve grada i na kraju je uslijedilo spaljivanje fašnika. Prigodni program osmislio je nastavnik Ivan Mravak.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)