Lijepa naša 2017

Učenici naše škole, sudjelovali su na županijskom natjecanju  u Ekološkom kvizu  “Lijepa Naša” koje održano 27.4.2017. godine u prostorijama Osnovne škole „Novi Travnik“ u Novom Travniku, u organizaciji Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa Kantona Središnja Bosna.

Ekološki kviz  “Lijepa Naša” je najveće ekološko natjecanje hrvatske mladeži koje se provodi od 1992. godine u organizaciji Udruge Lijepa Naša, u osnovnim i srednjim Ekoškolama na hrvatskom jeziku u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Vojvodini (Srbiji) i Mađarskoj.

Našu školu na natjecanju predstavljala je ekipa od 4 učenika, i to po jedan učenik od VI. do IX. razreda  osnovne škole, Mirna Vidović, Leonarda Marković, Anđela Milanović i Lana Šteko uz mentorstvo nastavnice Valentine Vidović.

Nakon provedenog programa natjecanja koje se sastoji od: pisanog dijela (testa), prikaza ostvarenog praktičnog rada učenika pod motom „Istražili smo – uradili smo – predlažemo”, isključivo kroz PowerPoint prezentaciju te usmenog dijela, iz nastavnih sadržaja predmeta Prirode, Biologije, Kemije, Geografije i Vjeronauka, ekipa naše škole, zauzela je 3. mjesto od ukupno 19 osnovnih škola koje su sudjelovale na natjecanju. Tema koju smo predstavili stručnom žiriju je “Meteorološka postaja”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)